Ultiem studie ontwijkend gedrag: een tattoo nemen

27.1.19


 • 'Haha weet je waarom ik in de deadline stress zat?' Ik stroop m'n mouw omhoog. 'Het duurde iets langer dan verwacht.' 'Dat is wel ultiem studie ontwijkend gedrag ja.'
 • 'Jij wil zeker de wereld kapot zien gaan,' aldus de tatoeëerder. 
 • 'aaaaaaaaaaaah #error.'
 • 'Arrgghhh ik kan hier niét tegen hahahaha'
 • 'Mijn OCD freaked haha'
(Het cirkeltje is niet helemaal dicht nee). 


Ik wilde deze tattoo al sinds tweeduizendzestien en ik twijfel(de) al DRIE HELE JAREN waar ik dat ding op m'n arm wilde hebben. Daar dus. Vorige week stond er dat er ergens een walk in dag was bij een shop die belachelijk strakke lijnen zet dus ik besloot met mijn vriend gisteren die winkel in te stappen. Er waren een paar mensen voor me maar een 2 uur later lag ik op m'n buik met een naald in m'n arm (haha nee niet heroïne). En ik ben blij. 

Ik denk dat het hek van de dam af is want ik wil er nog meer op m'n arm. 

2 opmerkingen:

 1. Love it! Ik zeg het perfecte studie ontwijkend gedrag. Hier staat een tattoo ook al jaren op de wishlist, maar ik ben er toch nog niet helemaal aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh ik krijg helemaal zin in nog een tattoo nu, hihi. Ik heb een klein sterretje op mijn arm die ook alles behalve perfect is. Dat wilde ik juist - dat je ziet dat niet elk puntje even groot is en dat hij echt met de hand getekend lijkt (naja, dat is 'ie eigenlijk ook natuurlijk, haha). Juist omdat ik altijd zo'n hang naar perfectionisme kan hebben, wilde ik mezelf eraan herinneren dat imperfectie juist heel leuk, mooi en uniek is!

  BeantwoordenVerwijderen

Designed by Lei Lubigan