HAMBURG

2.4.15
Hallo Mädchen (und jungs,)

misschien niet helemaal ontgaan wanneer je Marlous of mij op instagram (#anoukenmarlousinhamburg) volgt (of wat-dan-ook leest/volgt), maar afgelopen paar dagen zijn wij over de grens gevlogen - een 45 minuten durende vlucht, jawel - om de kekke Duitsers op te zoeken. Nu ik dit typ heb ik een ietwat verbrandde neus want de zon scheen volop - niet eens één spatje regen, joehoe - én een pijnlijke kont omdat we bijna 24/7 op onze prachtige fietsjes (genaamd Gretchen, Ida, Astrid en Irma, huge shout out ;-) ) hebben rond gescheurd, het was alsof we de fiets weer herontdekten. Maar hé, genoeg geluld, ik heb geprobeerd om wat foto's voor jullie op een rijtje te zetten zodat jullie ietwat meekrijgen van dit AWESOME tripje.
P.S Tussendoor staan er nog wat quotes - maar heel veel uitleg heeft dat ook niet nodig.

p.s.s Ik zie ook net dat sommige foto's op een Apple apparaat kei geel uitslaan (= lelijk), sorry :-( Over de kleurverschillen tussen Mac en Windows; weet ik (nog) niet hoe je dat kan fixen en of dat überhaupt kan!


De laatste foto is overigens met een enorme mega grote knipoog genomen (en door marlous, natuurlijk). Hamburg heeft prachtige gebouwen, fijn sfeertje. Alle ins en outs vind je binnenkort op lastdaysofspring.nl in een toffe travelguide!

Später,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Designed by Lei Lubigan