backpacken 2014: Morgen

1.4.14Ha stalkers,

Met een beetje een gevoel van "jongens ik droom" ben ik begonnen om mijn eerste echte officiële logje te typen. Op dit moment kan ik de ongemakkelijkheid van eerste logje toch niet omzeilen - met deze blog heb ik mijn anonimiteit ergens op het vliegtuig gezet (ha-ha u so funny) en lezen er hier nu ook bekenden mee en ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Ik bedoel, op deze blog komen echt niet dé tips te staan die je echt toch een keer moet gezien hebben in je leven en wat dé perfecte maaltijden zijn voor op reis want dat is saai. Bovendien kan ik niet koken en is het een euforisch moment wanneer een magnetronmaaltijd niet aangebrand op mijn bord te recht komt. (Dus het is een grappig experiment hoe ik deze komende vijf maanden ga overleven wat betreft voedsel.) Ik kan niet meer ongegeneerd kinderachtige zeiklogjes over first world problems publiceren want mensen hebben (onbewust) vooroordelen - ontken het maar niet. (Maar toch komen de first world problem logjes toch wel online. Ja.)
Maar oké, jullie moeten nog een paar maanden door werken of nog een paar maanden op school doorbrengen terwijl ik rond dans aan de andere kant van de wereld (jongens er zit een dunkin' donuts tegenover mijn hostel in Auckland ik ben zo benieuwd) dus ik besloot een stukje Nieuw-Zeeland en Australië naar Nederland te halen door middel van het computerbeeldscherm. (Grapje, puur om lichtelijke jaloezie te wekken.) (Maar ik vind het hartstikke leuk dat jullie mee willen lezen, laat je niet afschrikken.)

Ik weet overigens niet hoe vaak ik kan (en wil) posten maar dat zien jullie vanzelf. Voor de meeste kiekjes kan je terecht op mijn instagram denk ik, maar ik probeer hier de betere kwaliteit foto's zo af en toe tussendoor te droppen. Morgen om 12:00 stap ik op het vliegveld om 24 uur met mezelf door te moeten brengen - hopelijk niet naast een vrouw die eigenlijk twee stoelen nodig heeft of krijsende bengels die achter tegen mijn stoel aan het rammen zijn.

(En voor mijn oude trouwe volgers; ik kon toch nog niet helemaal afscheid nemen van mijn oude blogje, as you can see.)

Später, 

3 opmerkingen:

  1. Ik ga je volgen Anouk. Dat kan komen door behoefte aan vakantiegevoel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede reis en héél héél veel plezier. Ik ben ontzettend jaloers en spring het liefst meteen in het vliegtuig om je te vergezellen. (Al denk ik dat mijn moeder het niet gaat waarderen als ik nog langer weg ben, aangezien ze nu al de dagen aftelt.)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whoe! Nog steeds zo jaloers! Ik wou echt dat ik mee kon gaan. HAVE FUN!!

    BeantwoordenVerwijderen

Designed by Lei Lubigan